22 مهر 1402

شکایت به جرم مزاحمت

دسته بندی : جرایم سایبری | آزار و توهین و تهدید از طریق رایانه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه مدت با یک پسری اشنا شدم که ازم خوشش میومد ولی من بهش جواب منفی دادم قرار شد دوست معمولی باشیم
کم کم چن تا دروغش رو شد
هدیه هایی هم می‌گرفت بعد از مدتی دیدم خیلی پیله شده شماره ی داداشمو دادم چون میدونستم بخاطر سنش ردش میکنه ولی بخاطر پولش گفت بیاد خونه اشنا بشیم من نمیخاستمو مدام بهش میگفتم نیاد ولی اون با تهدید به اینکه بازی راه میندازه پیش روی کرد تا اینک ی جلسه اومد و من دیگه بطور جدی تهدیداشو نادیده گرفتم بعدش برادرم اونو رد کرد و اونم عکس اسلحه برام فرستاد بعد ک من خاستم شکایت کنم به داداشم هزار نوع دروغ گفت و خب از اینکه من اشناییمونو به داداشم نگقتم سواستفاده کرد و خیلی برام دردسر توی خونه درست کرد من خطمو خاموش کردم و یک ماهو خورده ای بعد روشن کردم باز مزاحمت ایجاد کرده و میگه من میخام شکایت کنم ازت و بدهی بهم داری ولی ندارم چیکار کنم جرمش تا چ اندازه مجازات داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با توجه به مستنداتی که دارید از جمله متن پیامکها شهادت برادرتان شکوائیه مزاحمت و تهدید را مطرح کنید مجازات تهدید و مزاحمت میتواند شلاق یا حتی حبس باشد و در خصوص ادعاهای ایشان مبنی بر بدهی باید عنوان نمایم صرف ادعا امری را اثبات نمیکند باید دلیل برای بدهی شما ارائه دهند