افترا و هتک حیثیت اشخاص در مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | آزار و توهین و تهدید از طریق رایانه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
شخصی به اسم بنده در فضای مجازی پیچ فیک درست کرده و شماره من را در فضای مجازی پخش کرده که من مفعول هستم و باعث اذیت آزار شده من شکایت کردم اون شخص پیدا شده الان قاضی میگه فقط جریمه داره اونم به حساب دولت زندانی یا شلاق نداره آیا صحیح است من چیکار میتونم بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر مهلت اعتراض دارید میتونید تجدید نظر ثبت کنید و لایحه ارسال کنید