23 مهر 1402

در صورت عدم ثبت نمره کجا شکایت کنیم

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد وممنون از پاسخ دهیتون.
نمره که ثبت شنده اصلا نه اموزش پرورش نه مدرسه.دادخواهی کنم چی میشه؟ واینکه کجا واز چه طریقی باید این کارو انجام بدم؟ یعنی حتما مشکلم حل میشه؟ مدرکمو باطل نمیکنن؟ بازم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من هیچ آشنایی بامسائل حقوقی ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم ابتدا به کمیسیون ارزیابی درخواست داده در صورت رد از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید باتشکر