23 مهر 1402

شکایت انتشار تصاویر خصوصی

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با شخصی در ارتباط بودم و ایشون عکسای نامناسب و بسیار خصوصی از من به دست آوردن و منتشر کردن
اکانتشون حذف شده اما شماره و اسم و مشخصات ایشون در دسترسه
آیا امکان شکایت برای فردی زیر 18 سال وجود داره ؟ و اینکه روندش چطور هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،شما باید شکایت انتشار تصاویر خصوصی علیه ایشان تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب محل جرم ارسال کنید.بله چون که شکایت غیر مالی است ممکن است اما باید حداقل 15 ساله باشید .