24 مهر 1402

عدم تحویل اسناد به خریدار توسط نمایشگاهدار

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل اسناد و مدارک
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ببخشید من یک ماشین شب جمعه با قیمت363 میلیون در بنگته معامله کردم بنگاه دار گفت قیمت کمسیون من 1 درصد و 4 میلیون است و ما هم اوکی نهایی را مبنی بر پرداخت کامل 4 میلیون ندادیم الان که من از اتحادیه پرسیده ام می گوید شما باید نیم درصد معامله را بدهید ولی ایشان می گوید چون قبل معامله طی کرده اید باید 4 بدهید در صورتی که ما هیچ نوشته کتبی یا لفظی مبنی بر تایید نهایی ندادیم و الام وکالت اولیه را نگه داشته و به دفتر تعویض پلاک تحویل نمی دهد تا ماشین تغییر نام شود باید چه کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما ابتدا با اطهارنامه کلیه اسناد را مطالبه کنید و سپس به اداره دارایی بابت فرار مالیاتی ایشان و بابت گران فروشی در کمیسیون به تعزیرات حکومتی و بابت گرو نگهداشتن اسناد به اتحادیه و در صورت عدم تحویل اسناد با اتهام ممانعت از حق شکایت کیفری کنید و نیز دادخواست حقوقی الزام به تحویل اسناد بدهی د