25 مهر 1402

در صورت عدم پیگیری توسط قسمت مربوطه ازمون چکار کنم

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اینجانب دستیار تخصصی پزشکی که در آزمون ارتقا و گواهینامه سال آخر با نمره 93 مردود شده ام که بیس قبولی95بوده، و با توجه به غیراستاندارد بودن آزمون و تعدلد بالای سوالات غلط و دو گزینه ای یک نوبت تایم اعتراض کذاشتن و تجدید نظر شد و حدود 17سوال اصلاح شد که بعد از آن توسط سنجش ملید نهایی ارائه نشد ولی اینحانب با مراجعه حضوری به سازمان سنجش توانستم 17سوال اصلاح شده را بگیرم که باتوجه به آن مشخص شد همچنان تعدادی سوال وجود داره که از مباحث حذفی کتاب آمده، یا دوگزینه ای است و نمره آن داده نشده، و هذجه درخواست به وزارت بهداشت که مجری أزمون بوده، جهت بررسی مجدد توسط هیئت بورد، را میدهم، رسیدگی نمیکند و نامه من را به هیئت بورد ارجاع نمیدهند، چگونه میتوانم شمایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورت عدم همکاری وپیگیری پرونده می توانید بر علیه آنها در دیوان عدالت اداری طرح ادخواست کنید باتشکر