29 مهر 1402

داشتن حکم جلب سیار و چگونگی اجذای آن

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
طیبه جمال زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام لطفاً جواب بدین
من چک دارم از کسی و همه مراحل طی کردم جلب سیار دارم چطوری میتونید کمک کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و وقت بخیر اگر آدرس صادر کننده چک رو دارید که باید دائم رفت و امد رو چک کنید تا موفق به جلب بشید اگر آدرس مشخصی ندارد یا در آدرس اعلامی حضور ندارد میتوانید از قاضی درخواست کنید تا از شرکت اسنپ استعلام بگیرد که ایا این فرد از اسنپ یا شرکتهای مشابه حمل و نقل اینترنتی استفاده کرده و به چه آدرس هایی ماشین درخواست کرده. مورد دیگری که میتوانید از قاضی درخواست استعلام کنید به قرار زیر است؛ اداره راهنمایی و رانندگی (بابت جریمه ماشین) موفق باشید