محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با درود / سال 1384 کلاهبرداری توسط شخصی از بنده صورت گرفت و متواری شد / بنده 4 فقره چک برگشت خورده به تاریخ همان سال از ایشان نزد بنده ماند که بعد از طی مراحل دادرسی و حکم ، به رد مال محکوم شد
حال بعد از گذشت 19 سال دستگیر شده و در زندان بسر میبرد
سئوال بنده از محضر شما اینست که با توجه به ارقام چکها که مربوط به سال 1384 است / آیا دادگاه فاصله زمانی ارتکاب جرم تا زمان دستگیری را محاسبه خواهد کرد و درصورت مثبت بودن پاسخ معیار سنجش چگونه خواهد بود .
با سپاس و احترام

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در رد مال پرونده کیفری اصل مبلغ مسترد می گردد ودر خصوص خسارت تاخیر نادیه چک های مذکور شما باید دادخوست حقوقی بدهید