29 مهر 1402

شکایت توهین و استعلام از مخابرات

دسته بندی : جرایم سایبری | آزار و توهین و تهدید از طریق رایانه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. بر اثر گفتگوی پیامکی sms با شخصی که طلبی از اون داشتم، اون شخص به من اتهام مزاحمت زده در حالی که دفعه دوم بود که بهش پیام دادم و از لفظ «بی شعور» استفاده کردم و اون به من اتهام مزاحمت و فحاشی زد و انواع فحش های رکیک و تهدیدها رو برای من فرستاد و من در جواب فقط از کلماتی مثل مواردی مثل «بی شعور» «حیوان» «شارلاتان» «بی شرف» استفاده کردم اما فحش های اون طوری بود که نمیتونم اینجا بگم.
لازم به ذکره که هفت ماه از اون اتفاق گذشته. با این تفاسیر اگه شکایت کنم اون هم میتونه به من اتهام فحاشی بزنه؟ و اینکه تا چه مدت پیامک ها قابل استعلام از مخابرات هست برای صحت سنجی؟ پیامک ها موجوده فقط چون چندین ماه گذشته میترسم طرف مقابل انکار کنه و بگه ساختگی و فیک هستن و مخابرات هم نتونه استعلام بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اثبات توهین با وجود شماره ایشان کار سختی نیست و قابل پیگیری است با اینکه مخابرات پیامکها و مکالمات را تا 6 ماه نگهداری میکنند اما نکته مهم این است که ایشان نیز میتواند به جرم توهین از شما شکایت کند