02 آبان 1402

پیگیری از طریق تعزیزات و تخلفات صنفی

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من 3 قلم کالا از یک واحد صنفی خریداری کردم، دو مورد رو تحویل گرفتم اما مورد سوم رو تحویل نداده و حدود 3 هفته گذشته و بعد از چند بار صحبت کردن و قول ارسال، الان دیگه جواب تلفن هم نمیده. با توجه به اینکه داخل فاکتور فروش نوشته شده تسویه کامل انجام شده و تاریخ تحویل زده اما از من موقع تحویل دو مورد کالا امضایی نگرفته، امکان ثبت شکایت در سایت تعزیرات دارم؟ تشکر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله ابتدا با ارسالاظهارنامه از طرف تقاضای تحویل و چنانچه ترتیب اثر نداد به استنادپرینت بانکی خرید و پرینت پیامک های تلفنی و شهادت شهود پیگیر شوید