05 آبان 1402

عدم ارائه اسناد و مدارک توسط فروشنده

دسته بندی : حقوقی | الزام به تحویل اسناد و مدارک
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه ماشین گرفتم از شخصی که ماشین گرفتم یه قولنامه دارم بعداز گذشت 2سال هنوز مدارک به من نداده دادگاه هم شکایت کردم اما هنوز موفق نشدم مدارک به نام شخص دیگه ای هست آیا میشه روی شخصی که مدارک به نام اون هست شکایت کنم یا فقط میتونم روی اونی که باهاش قولنامه نوشتم شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه شما از فروشنده قولنامه دارید در صورتی که ارتباط شما با مالک اصلی از طریق قولنامه �صل می‌باشد بنابراین می‌توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اسناد و مدارک خود را مطالبه کنید و سپس اعزام به انجام تعهد مبنی بر تحویل اسناد و مدارک را از دادگاه بخواهید