06 آبان 1402

دست بند زدن مامور بسیج

دسته بندی : کیفری | صدور دستور بازداشت اشخاص بر خلاف قانون
اسماعیل علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگه بسیج دست کسی که مشروب خورده دسبند بزنه و طرف فرار کنه و بعد بره کلانتری چه جرمی داره و چیکار باید کرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مامور بسیج حق دستبند زدن به دست فردی ندارد مگر اینکه با دستور خاص دادگاه چنین اذنی داده باشند و یا جرایم مشهودی که بیم متواری شدن شخص باشد و دسترسی به مامورین انتظامی نباشد ، در غیر این حالت چنین اجازه ای ندارند اما در خصوص شرب خمر با توجه به اینکه شرب خمر جرم و از حدود الهی است پرونده شما به دادگاه ارسال میگردد تصمیم گیری با دادگاه است که نهایتا با توجه به شرایط اثباتی در پرونده ، حکم محکومیت یا برائت صادر میکند