آیادرخواست نظافت منزل شخصی مافوق وجاهت قانونی دارد؟

دسته بندی : کیفری | صدور دستور بازداشت اشخاص بر خلاف قانون
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید سربازهستم رئیس مربوطه امر به تمیزی خانه شخصی کردند و بنده رد تقاضا 7 روز بازداشت منوط به رد تقاضای ایشان ایا کار غیر قانونی کرده اند و اصلا امکان دارد که دستور به چنین کارهایی صادر کنند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه نظافت خانه شخصی مافوق یا فرمانده است بله درخواست قانونی نیست و تمرد محسوب نمی شود لذا سرپیچی از اوامر محسوب نمی باشد وبازداشت غیر قانونی است موفق باشید.