14 آبان 1402

جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | جعل اسناد دولتی و رسمی از طرف افراد عادی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
در خصوص اینکه میتوان به امضا و اثر انگشت پدرم که دو هفته پیش فوت شدند،بر روی بیمه ی عمر طبق کپی که ما از اداره ی نیروهای مسلح گرفتیم ، اعتراض بزنیم، و اگر اعتراض بزنیم و اثبات شود که امضا و اثر انگشت متعلق به پدرم هست ما جرمی مرتکب شده ایم و ممکن است سازمان از ما شکایت کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که ادعای جعل و استفاده از سند مجعول داشته باشید با توجه به سایر اسناد که پدر شما اثر انگشت زده باشد می تواند اصالت سند را اثبات کند با نظر کارشناس خط باتشکر