15 آبان 1402

اتهام توهین و تمرد به مامور دولت

دسته بندی : کیفری | توهین به مقامات و مامورین
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

حکم زیر کدام مجازات اشد و به جزای نقدی تبدیل خواهد شد؟
رای غیابی در شهریور صادر شده چون از خواهان ردیف 2 رضایت اخذ شده نگرانی نداشته ولی ابلاغیه جهت اجرای حکم چن. روز گذشته متوجه رای شده
آیا میتوان اعتراض کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.

.لهذا دادگاه به استناد قانونکاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 99/02/23 ، ماده 134 قانون مجازات اسالمی ( رعایت قواعد ت ّعدد جرم ) ، بند
3 ماده 607 و ماده 609 قانون تعزیرات مصوب 1375 ، تصویب نامه هيات وزیران مصوب 99/12/25 ( تعدیل جزاینقدی ) و توجها" به شيوه ارتکاب جرم ، گستره نقض وظيفه و نتایج زیانبار آن ، نامبرده را بابت توهين به مامور دولتبه 74 ضربه شالق تعزیری و بابت تمرد نسبت به مامور در حين انجام وظيفه به تحمل 9 ماه حبس تعزیری محکوم می‌نماید که فقط مجازات اشِدّ مندرج در دادنامه قابل اجرا است و اگر مجازات اشدّ به یکی از علل قانونی تقليل یابد یا تبدیل یا
غير قابل اجرا گردد مجازات اشِدّ بعدی اجرا می گردد.رای صادره غيابی است...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم درخصوص مجازات اشد حبس اجرا می گردد و درصورتی که شاکی بعد از قطعیت رضایت خود را اعلام کرده به استناد ماده 483 می توانید پرونده را مختومه کنید باتشکر