16 آبان 1402

اتهام فریب در ازدواج و فسخ نکاح

دسته بندی : کیفری | فریب در ازدواج
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسر من ( زوج ) در هنگام خواستگاری و همچنین در زمان عقد اعلام کردند که مدرک تحصیلیشان کارشناسی ارشد است در حالیکه به تازگی متوجه شدم مدرک ایشان کارشناسی است و فوق لیسانس خود را ادامه نداده و همچنین یکبار ازدواج موقت داشتند که باز هم در خواستگاری و هم در سند ازدواج اعلام نکردند که ازدواج موقت داشته اند من همه ی این موارد را بعد از عروسی متوجه شدم و اینکه ایشان مشکل زود انزالی و همچنین خود ارضایی داشتند که با گذشت 4 ماه از ازدواج هنوز بنده باکره هستم سوال من این است که میتونم به جرم فریب در ازدواج بدلیل مدرک تحصیلی و همچنین ازدواج موقت شکایت کنم آیا اینکار کارها جرم هستند ؟ و با توجه به ماده 647 ایشون حبس 6 ماه تا 2 سال می‌شوند یا خیر ؟ و اینکه تکلیف مهریه بنده چه می‌شود با توجه که ما زندگیمان را شروع کردیم‌ولی ایشون بدلیل زود انزالی و خودارصایی نتوانستند با بنده نزدیکی داشته باشند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم بله در صورتی که شما بخاطر فوق لیسانس با ایشان ازدواج کرده اید ازدواج موقت را به شما عنوان نکرده و شما همچنان باکره می باشید می توانید فریب در ازدواج از ایشان شکایت کنید و فسخ نکاح صورت می گیرد و نصف مهریه به شما تعلق میگیرد باتشکر