16 آبان 1402

ایا مستاجر میتواند شکایت نماید؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجور معوقه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر مستاجر تا اردیبهشت 1403 قرارداد داره الان میگه خونه خریدم میخوام از خونه شما در بیام الانم فصل بدیه و من نمیتونم مستاجر پیدا کنم ایا مستاجر میتونه قانونی شکایت کنه ؟ در ضمن خونه بدون اطلاع من خالی کرده و میگه کلیدم میدم بنگاه

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ عقدی اجاره عقدی لازم بوده و امکان فسخ و برهم زدن یکطرفه ان وجود ندارد تا مدت زمان اجاره قرارداد معتبر و لازم الاجراست و مستاجر میبایست تا اتمام قرارداد به پرداخت اجور بها اقدام نماید در صورت استنکاف میتوانید اقدام حقوقی نمایید.ایشان میتواند ملک را تخلیه کند لیکن نمیتواند از اثار قرارداد تا اتمام مدت تمرد نماید لیکن در کل پیشنهاد کلی بنده این هست که به نحو مناسب با جلب رضایت هردو طرف با مستاجر توافق نمایید که نه شما و نه ایشان متضرر نشوید.در صورت عدم توافق برای مطالبه اجاره بها طرح دعوا نمایید زیرا قرارداد لازم پابر جا هست موید باشید