16 آبان 1402

استعلام از مخابرات جهت سابقه تلفنی و ضبط صدا

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
اسماعیل علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شرمنده، متوجه نشدم، یعنی مقام قضایی هم در مسائل ناموسی توانایی نداره فایل صوتی تماسی رو از مخابرات یا سازمان مربوطه بگیره؟ یا اصلاً گرفتن سابقه تماس صوتی شدنی نیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دادگاه در جرایم مهم و برای کشف جرم چنانچه لازم باشد ضمن استعلام به مخابرات درخواست پرینت مکالمات تلفنی و پیامکی مینماید اما فایل تماس صوتی امکان پذیر نمیباشد مگر اینکه از قبل با دستور دادگاه آنهم در جرایم خاص اقدام به ضبط صدا شده باشد وگرنه در شرایط عادی و معمول فایل صوتی امکان پذیر نیست