جرائیم سایبری و افشای اسرار

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده حدود شش ماه قبل به دلیل سرقت از منزل توسط یکی از آشنایان که با ایشون شریک بودم و بعد از مراجعه به منزل با داروی خواب اور به خواب رفته و بعد از بیدار شدن متوجه شدم گوشی موبایل که مدارک مهمی کاری درون آن بود و نیز قرارداد و مقداری دلار توسط ایشون به سرقت رفته بود شکایت کردم اما به دلایلی تا مرحله آگاهی بیشتر جلو نرفتم حال بعد از اینکه متوجه شدم ایشان از زندگی شخصی بنده فیلم گرفته و بنده تهدید به پخش آن کرده و به همین دلیل از من 3بار برگه گرفته که بدهی ندارد باز هم از من پول طلب می‌کند که به دلیل عدم پرداخت مجدد پول ایشان به محل کار بنده اومده ‌ ابروزی کرده است با توجه به این موضوع بنده مجدد به خدمات قضایی رفته و شکایت تنظیم نموده که بعد از ارجاع به دادسرای سرقت بنده را به آگاهی ارجاع داده و بعد از مراجعه به آگاهی ماموران از انجام کار بنده سر باز زده و به بنده میگویند مجدد به کلانتری بروم و از اول شروع کنم حال چه باید کرد با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، شما با توجه به پیامهایی که بصورت پیامک و یا در فضای مجازی برای شما داده اقدام کنید به طرح شکایت به طرفیت ایشون با عنوانی که ثبت کردم برای سوال و البته اخاذی، اگر پیامها موجود باشه قطعا به نتیجه خواهید رسید و از این دست موارد زیاد بوده که به نتیجه رسیده و طرف مقابل مشمول بد مجازاتی شده است.