16 آبان 1402

مجازات زنانی که در خیابان بدون حجاب شرعی ظاهر میشوند

دسته بندی : کیفری | جریحه دار نمودن عفت عمومی
اسماعیل علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شكوائيه شماره 1402220157657247 ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 1091 دادگاه كيفري دو مجتمع قضايي ارشاد تهران (1071 جزايي سابق) ارجاع و با شماره پرونده 140268920005021156 و رمز شخصي 91411 ثبت گرديد.
سلام وقت بخیر،این اس ام اس امروز برای من آمده،اگر مربوط به بی حجابی باشه،مجازاتش چی هست و چقدر طول میکشه تا ابلاغیه بیاد و آیا میشه زودتر از آمدن ابلاغیه متوجه شد که به چه علت شکایت شده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود ، شما میتوانید با مراجعه با دفاتر خدمات قضایی یا شعبه دادگاه از وضعیت شکایت یا اتهام خود مطلع شوید ، در خصوص زمان رسیدگی هم بر اساس وقتی است که آن دادگاه برای رسیدگی به پرونده تعیین میکند و مجازات جرم بی حجابی هم در صورتیکه اثبات شود وفق تبصره ماده 368:قانون مجازات اسلامی نسبت به زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا دوماه یا از 50 هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد".