19 آبان 1402

مطالبه زمین و اجرت المثل آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مهدی شوقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت شما .ما 7نفردریک خانواده خواهر برادر هستیم .پدرمبزرگم سال 83 یک ملک کشاورزی به نام پدرم سند سربی زدن که این زمین ها دست عموم هستن و اون روی زمینا کار کرده وچیزی به پدرم نداده.حال پدرم درقید حیات نیس وما هم هیچ پشتوانه مال نداریم 3خواهر و4برادریم ..داداشا میگن ما رودربایستی با عمو داریم ولی ما 3خواهر میخواهیم حقمان رابگیریم آیا میتوانیم شکایت کنیم و حقمونو بگیریم؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله میتونید اقدام کنید. ابتدا باید حصر وراثت تهیه کنید بعد مستند به حصر وراثت و سند مالکیت، دادخواست مطالبه زمین رو به طرفین عموتون تقدیم دادگاه کنید تا رسیدگی صورت بگیره. تحت شرایطی میتونید اجرت المثل زمین در سال های گذشته رو هم از ایشون مطالبه کنید. حتی اگر برادرها نخواهند اقدام کنند شما به نسبت سهم خودتون می تونید اقدام بفرمایید.