20 آبان 1402

اتهام ایجاد مزاحمت و توهین در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | آزار و توهین و تهدید از طریق رایانه
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. مسئول ثبت نام کارگاه در ایتا هستم. از دو اکانت استفاده می‌کنم. شخصی در اکانت اول ایجاد مزاحمت کرد. بار بعد به اکانت دوم پیام داده و جدا از کار ثبت نام ایجاد مزاحمت کرد. برای اینکه هدف او را از این مکالمه نشان دهم که می‌دانم، پیامی که به اکانت اول فرستاده بود برایش فرستادم به صورت عکس. او هم شروع به توهین کرد. آیا کار من که پیام خودش را برای خودش فرستادم اشتباه بوده؟

آیا می‌توانم به جرم مزاحمت از او شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم به اتهم ایجاد مزاحمت و توهین از طریق فضای مجازی از ایشان طرح شکایت کیفری کنید و از طریق پلیس فتا پیگیر باشید باتشکر