21 آبان 1402

اثبات فریب در ازدواج

دسته بندی : کیفری | فریب در ازدواج
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر خانمی در گذشته ازدواجی داشته باشه و باکره باشه و از همسر خودش به مدت 10 سال مخفی کرده باشه.همسرش میتونه استعلام بگیره و ادعای فریب بکنه؟؟زمان تاثیر داره بر این ادعا؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی بله برای فریب در ازدواج می بایست بعد از مطلع شدن از این موضوع اقدام نمود و باتوجه به مدت ده ساله امکان پیگیری وجود ندارد.