21 آبان 1402

اتهامفریب در ازدواج و توهین و فحاشی

دسته بندی : کیفری | فریب در ازدواج
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

از شوهرم به جرم فریب در ازدواج کلاهبرداری اغفال و توهین و فحاشی رکیک جنسی شکایت کردم و مسیجای فحاشی رو بصورت پیام و چت بود کپی کردم قاضی ضمیمه پرونده کرده قرار بازداشتش صادر شده ایشون کفیل معرفی کرده حالا چجوری باید به جرائمش رسیدگی بشه من چه اقدامی کنم که نیاز به بازداشت شوهرم بشه ضمانت و سند قبول نکننو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم اتهام ایشان جزو جرایمی نیست که بازداشت موقت ایشان الزامی باشد و بعد صدور رای مشخص می شود که مجازات حبس تعلق می گیرد یا جزای نقدی