22 آبان 1402

درخواست پناهندگی اقلیتهای جنسی

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من 24 سالم هست و پارتنرم 19 سال
میخواییم برای پناهندگی از طریق اقلیت های جنستی اقدام کنیم میشه راهنمایی کنید چه مدارکی لازم هست برای گرفتن وقت سفارت

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام. ابتدا باید کشور مدنظر خود را مشخص کنید. مدارک مورد نیاز برای هر کشور، ممکن است متفاوت باشد. اما بطور کلی اگر شما ثابت کنید که به دلیل مشکلات جنسیتی در کشور خود آزار دیده اید ، ممکن است درخواست پناهندگی شما پذیرفته شود. به عنوان مثال اداره بامف (اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی آلمان) برای بررسی و پذیرفتن درخواست شما به مدارک و شواهد کافی نیاز دارد که ثابت کند مربوط به گروه (LGBTTIQ) هستید و از طرف دیگر وضعیت و قوانین کشور شما در برابر جامعه (LGBTTIQ) را هم بررسی می کند.