مسولیت کارشناس موسسه مهاجرت

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من بهمن ماه 1402 با یک شرکت معتبر قراردادی جهت مهاجرت تحصیلی به کانادا بستم. در بندهای مالی آمده که پرداخت بصورت مرحله ای خواهد بود.
پس از عقد قرار داد مرحله اول 250 دلار بعلاوه 10 میلیون از من گرفته شده. پس از پرداخت ( حدود 2 ساعت بعد) کارشناس موسسه به من ایمیل زدن و شروع به کار کردیم.
ولی به دلیل راهنمایی اشتباه کارشناس درخواست اشتباهی به دانشگاه دادم (جزیی از قرار داد راهنمایی درست و به موقع بوده).
بعد از بازخواست کارشناس بابت اشتباهشون، کارشناس به بنده اعلام کردن که "شما اصلا قرارداد رو تکمیل نکردید و موسسه هیچ مسولیتی ندارد" از قرار معلوم در پرداخت مرحله ای من می بایست 500 دلار دیگه هم می دادم تا مرحله درخواست دانشگاه شروع بشه. ولی هیچ یک از نمایندهای موسسه به من اعلام نکردن که این مبلغ رو واریز کنم و کارشناس خودش شروع به کار کرد و من هم گفتم که خودشون وارد به کار هستند و هر وقت نیاز بود به من اعلام می کنند تا واریزی رو انجام بدم. در حالی که طبق قرارداد موسسه مسول هرگونه ضرر و زیان هست در صورتی که کارشناس راهنمایی اشتباهی بدن....

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به قرارداد چنانچه شما کوتاهی در توجه و عمل به قرارداد داشته اید که خودتان مسول خسارت هستید و کاری نمی شود کرد اما در غیر اینصورت و اثبات اشتباه از طرف موسسه یا کارشناس حسب مورد می توانید مطالبه خسارت ( در صورتی که خسارت مادی به وجود آمده باشد ) بکنید .