22 آبان 1402

جریمه ملک بر اساس کمیسیون ماده ۱۰۰

دسته بندی : امور شهری | الزام به اخذ پایان کار
آزاده آقاجانی دلاور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من يك ويلاي ساخته شده دارم كه در حال حاضر بايد براي گرفتن پايان كار پرداخت جريمه انجام بدم ،،سووالم اين هست كه اين جريمه طبق الان محاسبه ميشه يا سال ٩٧كه من ويلارو ساختم؟؟و

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی مبلغ جریمه اضافه بنا بر اساس تبصره 3 ماده 100 حداقل دو برابر و حداکثر 4 برابر ارزش معاملاتی ساختمان تعیین شده است. مثلا اگر ارزش معاملاتی ملک تجاری به ازای هر مترمربع زیربنا 300 هزارتومان باشد، میزان جریمه ای که کمیسیون ماده 100 تعیین می‌کند مترمربعی 600 هزارتومان الی 1.2 میلیون تومان است.ملاک ارزش ملک در زمان پرداخت است.