05 بهمن 1402

عدم تبعیت از قانون جدید در خصوص اخذ پروانه ساخت

دسته بندی : امور شهری | الزام به اخذ پایان کار
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده اوایل امسال اقدام به اخذ پروانه ساخت کرده‌ام و از الزامات آن بیمه تامین اجتماعی بوده است که طبق قانون جدید مبلغ آن 123میلیون تومان محاسبه شد که عنوان شد نسبت به این قانون اعتراض شده و قانون جدید تصویب می‌شود که به ما گفتن مبلغ را بصورت اقساط پرداخت کنیم .ابتدا مبلغ 23 میلیون تومان پرداخت شد و100 میلیون مابقی آن 36 ماه اقساط آن بسته شد و مبلغ 158 میلیون تومان از بنده چک ضمانت دریافت شد .باتوجه به اعتراض به قانون و انتظار ما نسبت به قانون جدید هیچ قسطی پرداخت نشد ولی قانون جدید با نظر تامین اجتماعی از تاریخ 3 آذر ماه که لازم‌الاجرا ست و قبل آن با قانون همان موقع است در صورتی که قانون ابتدا سال اعتراض شده و از اول مشکل داشته است .
حالا چک بنده به بانک ارجاع داده شده است.
لطفاً کمک کنید چه کاری میتوانم انجام بدهم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید صبر می کردید قانون جدید تصویب می شد وبعد نسبت به پرداخت اقساط مطابق قانون جدید اقدام می کردید .و در حال حاضر با توجه به پرداخت چک ها عملا در صورت عدم پرداخت وجه آن دچار مشکلات انسداد حساب و... می شوید