06 دی 1402

اخذ سند وپایانکار شهرداری

دسته بندی : امور شهری | الزام به اخذ پایان کار
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما . بنده پدرم زمینی به مساحت 220 متر داشتند . که سال 88 اقدام به ساخت سه واحد ( دو همکف و یک طبقه بالا ) در آن نمودیم ، سال 92 اقدام به پرداخت حق تفکیک و عوارض و ... شهرداری نموده و پایان کار گرفتیم ، حالا 4 سال پیش یه طبقه بالای دیگر هم در همین زمین ساخته شده که هیچگونه مدرک و پایان کاری نداره ، من اکنون در یکی از واحدها ساکن هستم و پدرم این واحد را بمن اختصاص داده ، حالا بعد از 15 سال سند اولیه (مادر ) درخواست داده شد و قراره صادر بشه و برای نقل و انتقال از صاحب اولیه زمینه به ما ، باید هزینه عوارض و ... کل ساختمان پرداخت بشه ، ولی بقیه برادرانم از این کار سر باز میزنند و میگویند ما سند نمیخواهیم ، کل ساختمان یک پروانه و پایان کار مشترک دارد . َشهر داری هم میگوید برای هر گونه مفاصا حساب باید بدهیهای کل ساختمان پرداخت گردد ، باتوجه به اینکه بقیه اعضای ساختمان همکاری نمیکنند و کلیه مدارک مشترک هستند ولی قطعات تفکیک شده و نقشه تفکیکی داریم ولی پایان کار کلی ساختمان هنوز ناقص است ، آیا راهی وجود دارد که فقط شهرداری هزینه های مربوط به واحد خودم را اخذ کند و سند شود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی به دادگاه دایر بر الزام ایشان به پرداخت بدهی ها عوارض شهرداری بدهید در صورت تمایل جهت نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست نگارش توسط بنده را ارسال بفرمایید