24 آبان 1402

آیا امکان جایگزین نمودن وثیقه وجود دارد یا خیر؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمدجواد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک واحد آپارتمان دارم که به خاطر ضمانت یکی از اقوام که پرسنل نیروهای مسلح هستند به مبلغ ششصد میلیون تومان از سال 99 بازداشت سازمان قضایی نیروهای مسلح میباشد ،راهی برای معامله ملک وجایگزینی ملک جدیدبه صورت همزمان وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شما میتوانید با مراجعه به شعبه مربوطه و ارائه سند جایگزین این تقاضا را مطرح نمایید البته توجه داشته باشد که ارزش سند جایگزین برابر یا بیشتر از سند قبلی باشد