24 آبان 1402

آیا امکان فروش منزلی که در اجاره هست وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمدجواد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،بنده منزلی خریداری کردم وبه اجاره واگذار کردم که 6ماه است سپری شده والان 6ماه از تاریخش مانده.ولی الان بدلیل مشکل شدید مالی وبدهی مجبورم منزل را بفروشم ومستاجر اجازه بازدید ازمنزل را نمی دهد وخوش هم توان خرید ندارد
آیا من میتوانم دادخواست تخلیه منزل قبل از موعد را به دادگاه بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تخلیه پیش از موعد شرایط خاصی دارد که باتوجه به مواردی که شما اعلام فرمودید چنین امکانی در مورد شما وجود ندارد و چاره ای جز توافق با مستاجر و یا اتمام موعد اجاره وجود ندارد.