25 آبان 1402

فسخ عقد اجاره از سوی مالک

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
داود قاسم زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در مورخ 6،1 ،1402 یک اپارتمان به ودیعه 50 ملیون 4500 اجاره بعد دوما اسانسور رابسته و میگویید واحد را تخلیه کنید من ارزان دادم اعدای خسارت میشود کرد یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست غزیز اولا اجاره غقد لازم بوده بدین معنی که هیچکدام نمیتوانند یکطرفه ان را در صورت عدم پیش بینی شرط خیار هنگام انعقاد منحل نماید. دوما در طول مدت اجاره مسناجر مالک منافع ملک که حسب ملک سکونت، تجا رت، نگهداری کالا و ... می تواند باشد میگردد ثالثا انحلال اجاره در حالات بسیار محدود که با اطلاعات ارایه شده منطبق نبوده و شامل نمیشود لذا تا اخر مدت اجاره مالک (موجر) نمیتواند تخلیه و تخویل ملک را درخواست کندسلام دوست غزیز اولا اجاره غقد لازم بوده بدین معنی که هیچکدام نمیتوانند یکطرفه ان را در صورت عدم پیش بینی شرط خیار هنگام انعقاد منحل نماید. دوما در طول مدت اجاره مسناجر مالک منافع ملک که حسب ملک سکونت، تجا رت، نگهداری کالا و ... می تواند باشد میگردد ثالثا انحلال اجاره در حالات بسیار محدود که با اطلاعات ارایه شده منطبق نبوده و شامل نمیشود لذا تا اخر مدت اجاره مالک (موجر) نمیتواند تخلیه و تخویل ملک را درخواست کندسلام دوست غزیز اولا اجاره غقد لازم بوده بدین معنی که هیچکدام نمیتوانند یکطرفه ان را در صورت عدم پیش بینی شرط خیار هنگام انعقاد منحل نماید. دوما در طول مدت اجاره مسناجر مالک منافع ملک که حسب ملک سکونت، تجا رت، نگهداری کالا و ... می تواند باشد میگردد ثالثا انحلال اجاره در حالات بسیار محدود که با اطلاعات ارایه شده منطبق نبوده و شامل نمیشود لذا تا اخر مدت اجاره مالک (موجر) نمیتواند تخلیه و تخویل ملک را درخواست کند