25 آبان 1402

ایا میتوانم در صورت اقدام شکایت نمایم؟

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یه نفر که از توی ربات گپ گرام اومده پی ویم عکسم رو برداشته و بعدش عکس آلت تناسلی خودش رو فرستاده وقتی بلاکش کردم تهدیدم کرد که عکسم رو پخش می‌کنه یا بنر میزنه تو خود ربات ، اگر کاری کنه میتونم شکایت کنم به چه صورت ؟ و از همه چی اسکرین دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ بله در صورت اقدام به نشر تصاویر خصوصی در جهت هتک حرمت و حیثیت امکان ثبت شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی را خواهید داشت تا رسیدگی شود حتی موضوع تهدید ب هتک حرمت با نشر تصویر نیز مشمول وصف مجرمانه هست و با این اوصاف حتی الان نیز امکان شکایت دارید موید باشید