03 آذر 1402

اعاده دادرسی بعد از اعمال ماده ۷۹

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال تملک اراضی واقع در طرح تعریض جاده ها توسط وزارت راه و ترابری
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خسته نباشید خدمت شما
بنده پرونده ای برای تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران در دیوان عدالت اداری داشته ام، شعبه30 بدوی به من رای دادن و مدارک منو باتوجه به استناد رای عمومی 1008/1035 و ابطال تمام وقت بودن و جاری بودن وارد دونستن و حتی ساعتی ها هم مشمول این قانون میشوند من رو در فعالیت های جاری دستگاه تشخیص دادن ولی شعبه 24 تجدید نظر با توجه به اعتراض اداره که زدن نیروی فصلی بوده و فعالیت عمرانی بوده و جاری نبوده و درنظر نگرفتن رای بدوی و استناد نکردن رای عمومی دیوان با اینکه در دفاعیه همه مدارکو مستندات در پرونده بوده و من هم باز تاکید کردم شکایت بنده رو رد کردن و فقط نوشته اند جزو نیروهای شرکتی نبودی و مدارک نداری و تمام وقت نبودی و تو فعالیت های جاری نبودی، حال با اینکه اعمال ماده79 زده ام بنظرتون موافقت میشود؟ و اینکه با اینکه اعمال ماده79 زده ام میتونم اعاده دادرسی بزنم با توجه به یکی از بند های ماده 98 که زده در مفاد حکم تضاد هستش؟
یا بایدماده 79 رو کنسل کنم اعاده دادرسی بزنم اگر جواب نگرفتم 79 بزنم یا هردو باهم مشکلی نداره؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ابتدا از طریق اعمال ماده 79 اقدام نمایید و در صورتی که نتیجه مطلوب حاصل نشد اقدام به اعاده دادرسی موضوع ماده 477 نمایید، اعمال هردو مشکلی نیست چون هرکدام صلاحیت رسیدگی کاملا مجزا دارند