06 آذر 1402

تایید فسخ معامله موضوع مبایعه نامه

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
مقصود درویشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، پشت سند تک برگ زمین مادر در توضیحات نوشته شده نقشه ملک مورد تثبیت محاط در منابع طبیعی میباشد، ویلا در آن بنا شده هنوز سند ندارد فروشنده میتوانسته ساخت وساز کند و برای ویلا هایش سند تک برگ جدا بگیرد پنج ماهه معطل کرده میشود مبایعنامه را فسخ کرد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از اداره منابع طبیعی استعلام بگیرید نتیجه ان موضوع خواسته دعوای شما را مشخص خواهد کرد