07 آذر 1402

اتهام تجاوز به یک خانم

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
طیبه جمال زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.جناب یه ازبستگان بنده،خانمی بهش تهمت زده که5ماه پیش به ایشون تجاوزشده،وطرف روازسرکاربه زندان منتقل دادن،درحالی که طبق گفته بستگانمون ایشون ازاین جریان خبرندارن،وخانم رونمیشناسن،الان ایشون10روزه زندان هستن،چیکارمیتونیم بکنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوالتون خیلی مبهم است برداشت من این بود که خانمی به اقایی اتهام تجاوز زدن و آقا به زندان برده شده اگر اینطور باشه بدون اثبات تجاوز که رای صادر نمیشه!!! مگر اینکه اثبات شده باشه شاید منظور شما این باشه که آقا در بازداشت است که اگر این باشد به محض عدم اثبات تجاوز ایشون ازاد میشن قید نکردید قراری قاضی صادر کردن یا خیر؟ در ضمن به محض شکایت که فرد رو زندان نمیبرن وقت رسیدگی صادر میشه و..... موفق باشید