در صورت شکایت علی حده ؟

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتی حکم تجاوز به عنف رد بشه و حکم رابطه نامشروع بدن فقط به نفری که ازش شکایت شده حکم میدن یا به هر دو نفر رابطه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود محکومیت شاکی به مجازات رابطه نامشروع که خود به عنوان تجاوز به عنف علیه مشتکی عنه شکایت نموده نیازمند طرح شکایت علی حده از سوی مشتکی عنه میباشد و در این پرونده صرفا “مشتکی عنه “به مجازات رابطه نامشروع محکوم میگردد