07 آذر 1402

اتهام سرقت وخریدمال مسروقه

دسته بندی : کیفری | خرید مال مسروقه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من دریک شرکت ماشین الات صنعتی کارمیکنم.وهرازگاهی اگر کاربیرونم باشه انجام میدم.یه سرپرست توشرکتمون بودکه یه بارگفت اگه وسایلی چیزی لازم داشتی بگومن برات ازشرکت میگیرم پولشم میزنم حساب شرکت.منم چندباری ازش خریدکردم پولوبه حساب سرپرست زدم.حالابعدیه مدت شرکت فهمیده که اون پولاروواسه خودش برداشته واصلاپولی به شرکت نداده.حالاصاحب شرکت به من میگه توام مال خری وپات گیره وازاین حرفامیخوام شکایت کنم درصورتی که من اصلا روحمم خبرنداشته اون شخص پولاروواسه خودش برداشته.حالاحقوق ومزایای منم نمیده میخواستم بینم ازنظرقانونی این کاردرسته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.اولاًاگرآن شخص اجناس راازشرکت خریدمی کرده حتی اگرپولش رانداده باشد نه جرم است ونه شمامسئولیتی دارید. ثانیاًاگربدون اجازه شرکت،خارج می کرده ممکن است خیانت درامانت باشدوممکن است سرقت تلقی شودکه جرم است وشماباارائه ی پرینت بانکی می توانیدازخوددفاع کنید.درهرصورت بایدحقوق ومزایای شماراپرداخت کند.بهتراست توافق کنید.