خرید مال مسروقه به قیمت روز و شکایت

دسته بندی : کیفری | خرید مال مسروقه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده کارگاه ضایعات دارم و چندین مرتبه به مدت حدود دوسال ضایعات حلب قیچی خورده به بالاترین نرخ روز از شخصی که همراه خانومش برای فروش اجناس ضایعات خود به کارگاه بنده میومد خریداری کرده ام و مدعی بود ضایعات پرت کار خودش است و حتی وجه را براش کارت به کارت کرده ام . و اکنون صاحب شرکت که از سرقت اجناس خود مطلع شده است مدعی است بار به حدود 1نیم میلیارد دزدید شده است و بنده فقط حدود 250 میلیون جنس از فروشنده خریداری کرده ام و صاحب شرکت شکایت کرده است
آیا بنده که جنس ضایعات به نرخ روز خریداری کرده و وجه را کارت به کارت کرده ام
رد مال بر عهده سارق است یا بر عهده من که جنس را خریداری کرده ام و باید خسارت دهم؟

و ایا سارق میتواند ادعا کند که ضایعات فروخته شده را در یک کارگاه که جوازکسب به اسم بنده است را به پدر یا برادرم که همراه بنده در کارگاه مشغول به کارند به انها ام فروخته است ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز. اینکه علیه شما شکایت مطرح بشه یا نه خیلی مهم نیست چیزی که مهمه شما مدارک و مستندات خرید مال به قیمت و شهودی اگر هست جمع آوری کنید و نگه دارید و در صورت نیاز به دادگاه ارائه کنید. روند رسیدگی اینطوریه که مال اگر نزد شما باشه به شما رجوع میکنن و اگر نباشه و جرم اثبات بشه به هر کسی شاکی بخواد میتونه رجوع کنه. پیشنهاد میکنم وکیل داشته باشید یا لااقل لایحه دفاعیه رو بدید وکیل بنویسه براتون. مشاوره تلفنی جهت هماهنگی انجام بدید تا فرصت دارید نگارش انجام بشه