09 آذر 1402

امکان رجوع از هبه بعد از انتقال سند

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
شهرزاد خوشخوتبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام/ من 28 سال هست ازدواج کردم و 2 سال پیش خانه و ماشینم به ارزش تقریبی 23 میلیارد تومن را بنام همسرم سند قطعی زدم( بدون دریافت رسید بابت اینکه اینها برای مهریه هست و یا عنوان دیگری )
حالا به مشکل خوردیم و احتمال اینکه ایشون بابت مهریه از من شکایت کنن هست
آیا با دعاوی حقوقی میتونم این سندها رو به خودم برگردونم؟ و دوباره بنام خودم باشن
تا بتونم مهریه رو پرداخت کنم( ارزش مهریه 200 سکه حدود 6 میلیارد تومن)
ما هنوز از هم طلاق نگرفتیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، تحت عنوان حقوقی رجوع از هبه در شرایطی میتوانید اموال را برگردانید که موضوع تخصصی و‌نیازمند بررسی بیشتر میباشد .