رجوع از هبه توسط شوهر

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . بنده و همسرم سال 91 یک خونه رو به صورت شرا‌کتی پول هفتاد درصد برای من بود سی در صد برای ایشون . یه خونه خریدیم به خاطر مسیر دور که از شهرستان تا اینجا بود خونه رو به اسم پسر عمه ی ایشون خریدیم و پول رو هم به ایشان دادیم بعد از گدشت 5 سال خونه رو به نام همسرم زدند تو خونه و سال 99 من و همسرم کارمون به جدایی و طلاق کشیده شد به خاطر اعتیادش و طبق توافق بین دوتامون به جای بذل مهریه و پولی که قبلا برا خرید خونه داده ام چون دخترشون هم پیش منه و جای همه حق و حقوقم و پولی که قبلا داده ام چون خودم شاعل بودم خونه رو به نام من زدندو در مبایعه نامه ذکر شده که من خونه رو به مبلغ 250 ملیون خریداری کردم و خود املاکی هم امصا کرده اند و بعد جدا شدن چون بهم محرم نبودیم و ایشان به خاطر لج بازی از خونه بیرون نرفتن و من مجبور شدم خونه رو بعد از طلاق ترک کنم و خونه کرایه کنم . و الان بعد گدشت چهار سال ایشون درخواست رجوع از هبه کرده اند و من مدارکی که به دادگاه دادم میگن محرز نیست . این خونه تنها امید من بعد خدا و بیست سال زحمت کشیدنم و خرج بچه هاشو دادن هست لطفا راهنماییم کنید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چی چیزی را دادگاه گفته محرز نیست سوالتان واضح نیست . چنانچه ملک را شما مدارک ارایه نمایید ک منتقل ب شخص ثالث شده حتی اگر هبه هم تشخیص داده بشه رجوع را نمی پذیرند