10 آذر 1402

مدیر ساختمان با قراردادن منبع آب مانع استفاده از پارکینگ اختصاصی شده

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید توی ساختمون ما برداشتم توی جای پارک ما بدون اینکه رضایت ما رو داشته باشند یه منبع آب گذاشتن یعنی مدیر ساختمون این حرکتو انجام داده
این در حالیه که جای پارک ما جای مشاع نیست و داخل سندمون قید شده که جای پارک شماره 4 مال مائه
این اتفاق نزدیک به 9 ماهه افتاده ما الان واسه اجاره دادن یا حتی فروختن خونه دچار مشکل شدیم مستاجر جای پارک می‌خواد کسی هم که خریدار باشه طبق طبق سند جای پارکشو می‌خواد
سوال من اینه که تحت چه عنوانی من دادخواست تنظیم کنم و اینکه برای این مدتی که جای پارک ما اشغال شده آیا ضرر و زیانی. به من تعلق میگیره یا نه
و اینکه. من. از مدیر ساختمون. وقت. شکایت کنم
یادازمدیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما می توانید بطرفیت مدیر ساختمان طرح شکایت ممانعت از حق در دادسرا طرح کنید و رفع ممانعت ازحق پارکینگ شماره ....مندرج در سند مالکیت خود را خواستار شوید.از بابت هزینه های تحمیلی نیز می توانید طرح دعوی کنید.مأجور و.محفوظ