23 آذر 1402

ایجادمزاحمت برای بانوان،تهدید

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. بنده یک دختر مجرد هستم که حدود دو سه ماه توسط دو نفر یک آقا و یک خانم تهدید میشدم و مدام من رو تهدید میکردن که باید باهاشون روابط غیراخلاقی داشته باشم وگرنه برای من دردسر درست میکنند و آبرو من رو میبرن. اون آقا من رو تهدید به تجاوز هم کرد و خلاصه دشمنی میکنند با من.
و از روی کینه با عکس من چت های غیراخلاقی زیادی کردن و سواستفاده کردن . ممکنه به دلیل این چت های تلگرامی برای من هم دردسری درست بشه و به جرم فساد و فحشا دستگیر شم؟ و از نظر قانونی مشکلی ایجاد میشه؟چون همش میگن ما آشنا با مامورین اطلاعاتی داریم و به اسم تو چت غیراخلاقی میکنیم و برات جرم محسوب میشه. ولی من باکره هستم آیا ممکنه به بنده همچین تهمتی بزنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.اولاًبه صرف عکس اتهامی متوجه شمانیست.ثانیاًازطریق دفترخدمات قضائی شکایت ایجادمزاحمت وتهدیدمطرح کنیدوبه پلیس فتامراجعه کنیدتااین دونفر احضارودرصورت لزوم جلب شوندوهم گوشی آنهاپاکسازی شودوهم محکوم شوند.