25 آذر 1402

رسیدگی به دعوای تامین خواسته

دسته بندی : حقوقی | تامین خواسته
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، من میخواهم یه دادخواست ثبت کنم و اعسار از هزینه دادرسی بدم و همچنین درخواست تامین خواسته، میخواستم بدونم که تامین خواستمو سریع رسیدگی میکنن قبل از اینکه به اعسار رسیدگی بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر دعوای تامین خواسته سریعا رسیدگی میشود ولی دعوای اعسار باید تشکیل جلسه صورت گیرد وبعد از آن رای صادر می گردد.