27 اسفند 1402

شخصی دادخواست مطالبه وجه داده و مدرکی ندارد آیا موفق میشود

دسته بندی : حقوقی | تامین خواسته
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. فردی از من در خصوص یک مبلغی دادخواست داده که غیر واقعی و بدون سند ومدرک هست. و درخواست تامین خواسته به مبلغی مشخص و درخواست تحویل و انتقال سرمایه من را دارد.
آیا می تواند ماشین من را توقیف کند؟ یا فقط منع خریدوفروش می‌گیرد.؟ اگر درخواست توقیف کند من می توانم اعتراض بزنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر مدرک ندارد نمیتواند اثبات کند در صورتی که موفق به دریافت قرار تامین خواسته از دادگاه شود فقط توقیف سندی انجام میشود باین معنی که حق انتقال بغیر ندارید اما شما میتوانید اعتراض کنید و رفع توقیف را تقاضا کنید