27 آذر 1402

دیدن ویدئو و کسب درامد از طریق آن

دسته بندی : جرایم سایبری | تاسیس و عضویت در شرکت های هرمی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من2 ماه میشه که یه برنامه ای نصب کردم و با دیدن ویدئو، ارز دیجیتال دریافت میکنم. البته قابل ذکر هست که اولش یه پول اولیه گذاشتم و بعد از 25 روز پول اولیه ام درآمد و الان دارم مازاد پول میگیرم. میتونم در عین حال افراد دیگه رو هم معرفی کنم تا این کار رو انجام بدن و جایزه بگیرم. سایتی که این ویدئوها رو در اون میبینم فیلتر نیست. سوال من اینه که ممکنه در آینده برای من مشکلی پیش بیاد؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ـ دوست عزیز اگر آن سایت اطلاعات اعضایی که شما معرفی میکنید را سرقت کند شما مسئول هستید