30 آذر 1402

حدودا دو ماه هست که به خانه

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،حدودا دوماه هست که ما یه اپارتمانی اجاره کردیم و الان پمپ اب خراب شده و تعمیر شده و مالک میگه هزینه تعمیرات باید تقسیم بشه،استفاده ما هم کاملا مناسب بوده و تعمیرکار هم میگه ربطی به استفاده نداره یا نوسان برقه یا بی کیفیت بودن قطعه پمپ الان هزینه تعمیر به عهده کی هست؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام یک قاعده است که وسایل مصرفی بر عهده مستاجر است مانند لامپ در صورت سوختن مستاجر باید جایگزین کند حالا در صورتی عرف پمپ آب را از موارد مصرفی بداند با مستاجر والا برعهده موجر می باشد ولی با توجه به عرف با موجر می باشد