03 دی 1402

آیا امکان دفاع از دعوای مطروحه پس از صدور اجرائیه وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده سال 93 بابت خرید دستگاه یک فقره چک به مبلغ 8500 به طرف خود دادم که بدلیل مشکلات مالی برگشت خورد و بعد از ان طی توافق شفاهی اقدام به چند واریزی در زمانهای مختلف به حساب نامبرده کردم که البته واریزی ها از حساب خودم نبوده واز حساب اقوام نزدیک این کار را انجام دادم حال بعد از گذشت چند سال بر اساس مبلغ کل چک از بنده در شورای حل اختلاف در زمان شیوع بیماری کرونا شکایت و اینجانب بدلیل عدم امکان حضور در جلسه دادگاه لایحه ای منوط بر پرداخت قسمتی از مبلغ چک ارسال کردم که هیچ ترتیب اثری به لایحه بنده داده نشد و محکوم به پرداخت کل مبلغ چک و دیر کرد شدم و اجرائیه صادر گردیده است حال با توجه به این مطالب ایا امکان دفاع مجدد از حق خود دارم ؟ ممنون از پاسخگویی شما
؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر بعد از اینکه اجرائیه صادر شد امکان اعتراض نسبت به آن وجود ندارد وفقط میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا درصورت پذیرش اعسار میزان بدهی برایتان تقسیط شود