04 دی 1402

قصور پزشکی و ورود خسارت

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به نقص عضو
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دو سال پیش برای ایمپلنت ب پزشک مراجعه نمودم و قیمت 6ملیون و پانصد با جنس سوییس را بهم دادند و 80 درصد مبلغ را ابتدا پرداخت نمودم و بعد از گذشت یکسال و نیم با مراجعات مکرری که به ایشان داشتم هنوز هم کار ایمپلنت این دندان به اتمام نرسیده و این پزشک لرزش دست شدید و چشمان ضعیفی دارد که حتی لپ بنده را به لثه بخیه زده بود .هر بار هم که تماس میگرفتم برای مراجعه میگفتن خودم تماس میگیرم و هر بار که میرفتم میگفتن اشتباه حساب کردیم و یک ملیون کم حساب کردیم و با گذشت زمان و گران شدن هزینه ها مبلغ 3 ملیون را برای بنده بیشتر فاکتور کردند‌ و الان که از چند نفر سوال کردم ایمپلنت که برام گذاشته جنس کره ای هستش و حتی یکبار در مطب ایشان که گفتن ایمپلنت سوییسی هست مخفیانه ازش فیلم گرفتم و پایه ایمپلنت هم کج کار گذاشته شده و درون فک خود احساس درد دارم و رنگ روکشی که گذاشته با بقیه دندان ها بسیار متفاوت هست و نمیتونم دهنم را باز کنم یا خنده کنم چون واقعا از زیبایی صورتم کاسته شده وقتی به ایشان گفتم رنگش سفیده گفت هر کی پرسید بگو من فقط این یک دندان را مسواک میزنم و شوخی های بی مورد.حال بنده باید چه کار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ،، شما میتوانید به عنوان قصور پزشکی به دادسرای انتظامی پزشکی شکایت کنید