11 دی 1402

ظهرنویسی چک صیادی ونحوه ان

دسته بندی : حقوقی | صدور چک بلا محل
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بعد از صدور گواهی عدم پرداخت چک صیادی به نام یک شخص آیا امکان انتقال چک از طریق پشت نویسی به شخص دیگر وجود دارد و منتقل الیه میتواند دادخواست مطالبه وجه چک را بدهد؟ آیا در این صورت منتقل الیه میتواند از اجرای سازمان ثبت اسناد و دادگاه درخواست صدور اجرائیه کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

پشت نویسی چک های موجود برای انتقال چک های جدید باید از طریق سامانه صیاد پشت نویسی ثبت گردد بله اگر به نحو صحیح انتقال صورت پذیرد امکان طرح دعوی وجود دارد